måndag, september 5

Sommarens stora drag i korta drag

En resa till Gotland och underbara Tofta med ännu en konfirmandgrupp. Detta var 5 gången jag blev utvald för att åka och jag har aldrig varit mer tacksam för denna möjlighet. Lägret slutade som det bästa konfirmandlägret och den bästa konfirmandgruppen jag någonsin arbetat med. Det samma gäller ledargänget!

Världens bästa konfagrupp!
Ett gäng ledare 
Systrar
Midsommar firades hos kusinerna, sedan på Bruket och till sist hos Gurra på kvällen med en kaosövernattning och midsommarsyndrom med alkohol, skratt och tårar!




Efter resan och midsommar blev det en helgs arbete i kyrkan med konfirmationsgudstjänster!

Vissa var lite slitna midsommardagen
En vecka senare åkte jag, mamma, Emma och Linnéa på en fantastisk resa till Kreta. Vi tillbringade veckan roterande i solstolar, i poolen, i butiker och på restauranger. Helt underbart!

Solnedgång på Kreta
 

Efter det blev det en resa till London med Ingela, Malin, Emma och Linnéa för Harry Potter premiär och allmänt Londonupplevande. Vi shoppade, pubrundade, premiärade Harry Potter och umgicks! Toppenresa! London är fantastiskt!







Till sist en resa till Frankrike och till klostret i Taizé! En oerhört påverkande resa, på ett positivt sätt. Bussresan på 30 timmar var inte precis bekväm men helt klart värd veckan där nere fylld med nya möten, nya tankar och otroliga upplevelser och diskussioner!

Kyrkan i Taizé
Gruppen <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar