lördag, mars 16

En dator bara för kvinnor - åh tack så mycket!

Idag känner jag mig tämligen rabiat. I brist på skolarbete och med en pojkvän som tragiskt nog behöver spendera hela dagen i plugghögen på grund av att jag ville dricka alkohol igår!

När man är så här irriterad och störd vet ni vad man gör då? Då letar man reda på de där riktigt prickträffande (ja det är ett ord) bloggarna och sträckläser dem! Dagens val blev bland annat Ketchupmamman som med sina lättsamma texter och otroligt pricksäkra uttalanden talar till mitt sinne för humor. Att hon dessutom är lärare och pedagog och det  gör ju hela upplevelsen mycket trevligare och viktigare.

Genom denna fantastiska kvinna så upptäckte jag något helt otroligt. "Kvinnodatorn" - speciellt framtagen för kvinnor med de där särskilt kvinnliga behoven, som lösnaglar, scrap-booking, horoskop och sånt trams! Och självklart ett alternativ att skaffa en dataväska som ser ut som en elegant handväska. För vi vill ju inte att någon ska upptäcka att vi bär runt på något så oheligt som en dator. Tänk om vi läser på den, eller gud förbjude LÄR OSS NÅGOT om vår omgivning och formar åsikter om den! Fast då är det ju tur att den här datorns främsta funktion verkar vara just dagboksskrivande och horoskopläsande.

Det bästa är nog ändå att Fujitsu känner att de måste förtydliga att kvinnor uppnår nästan hälften av datoranvändarna. Ja, men då är det väl bra att de får en egen dator så att de känner att de blir prioriterade och att företagen vet vilka deras konsumenter är!  Jag menar, av världens befolkning består ju trots allt 51% av kvinnor.Fuck you, och fuck you alla som köpt den här skräpdatorn och hopp om lite kvinnlig bekräftelse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar