onsdag, april 24

C-uppsats rutiner.

Något som är typiskt mig och som kanske inte är så hälsosamt är mina matrutiner. De är inte precis superbra, eller i perioder så är de det. Men just nu, hujedamejj!

Just nu skriver jag C-uppsats som även innebär visuell presentation. Detta innebär att jag sitter hemma, själv, och skriver eller målar. Det är inte så att det är tråkigt på något sätt, snarare tvärtom, det är ett arbetssätt som passar mig väldigt bra. Jag försöker att gå upp när Magnus går upp (6.15 typ, oftast 7.00) och äta frukost med honom. Sen åker han till labbet och jag plockar undan frukosten. Sen flyter jag runt ett tag, tittar på nyheterna och läser tidningen (tack mamma!).
Och sen sätter jag mig och arbetar några timmar senare, runt 10.00-11.00 ungefär. Och då brukar jag komma in i ett jävligt bra flow. Jag skriver och skriver och arbetar väldigt intensivt. Och då menar jag verkligen INTENSIVT!

Jag kan sitta i 4-5 timmar utan paus och bara jobba, jobba och jobba! Och det är ju bra, tills jag upptäcker runt 15-16 att jag inte ätit något sedan frukost, vilket är mindre bra!

Har någon några tips på något enkelt sätt att komma ihåg lunchen utan att störa mitt intensiva arbete? För om jag slutar arbeta då tar det någon eller några timmar att komma tillbaka, och när Magnus är hemma (runt 18-19) så vill jag hinna umgås med honom lite grann i alla fall innan vi ska sova.

Eller något tips på enkel mat som man kan äta och laga NÄR man målar eller skriver eller läser eller liknande?

3 kommentarer:

  1. Hej hopp! Kommer inte på något enkelt tips på mat, för jag funderar alltid, vaad ska man laga idag. Nåväl,kikar vidare runt hos dig lämnar ett spår och hoppas du vill göra detsamma. Allt gott!

    SvaraRadera
  2. Förbered en lunchmacka, lite nötsnacks, yogurth osv. Så ställer du det i jobbrummet och kan äta när du jobbar. Tror inte du behöver oroa dig för att du får i dig för lite mat eftersom du inte känner av hungern just då. Så käka sånt du kan ha stående i rummet, istället för att tappa flowtid på att laga maten. Kram!

    SvaraRadera