onsdag, december 8

Dag 11 – Mina syskon

Jag har två underbara systrar. Vi är och har alltid varit, bästa vänner och vi kan göra allt tillsammans. Vi är the dreamteam och kommer alltid att finnas där för varandra.

Emma:
19 år, har precis flyttat hemifrån till en minimal etta i Jakobsberg. Jobbar som fritidsledare just nu men har även jobbat som spring-vikarie på en annan skola i kommunen.
Hon är duktig på naturvetenskapliga ämnen och har oerhört svårt att bestämma sig för saker. Hon ångrar sig alltid men är lätt att köpa presenter till.
Hon läser Harry Potter, Narnia och Twilight och andra djupa böcker och överanalyserar och nördar sig för mycket.Linnéa:
17 år, bor hemma med mig och mamma. Pluggar estetiskt specialutformat program med inriktning teater på Samgymnasiet.
Hon är duktig på teater och på att uttrycka sig på många olika sätt. Hon sjunger bra, ritar bra och är bra på att prata och lyssna. Hon är blond och häftig och stark och modig. Hon tar ingen skit och står upp för alla!
Hon är ett mattegeni och försover sig alltid på morgonen.

4 kommentarer:

 1. Anna:
  Hon bor hemma hos mamma ett litet tag till innan hon flyttar till Uppsala där hon kommer fortsätta plugga gymnasielärare i svenska och bild. Hon har alltid skrivit grymt bra och älskar allt som hör julen till. Är fruktansvärt rörig och pysslar och stickar mycket och gärna och bryr sig om alla människor hon träffar.

  SvaraRadera
 2. Haha, gillar presentationen, känns som om... du känner mig! :O

  SvaraRadera
 3. DU ÄR UNDERBAR! <3

  SvaraRadera